Scanner app

Als bedrijf kan je onder andere via onze Scanner app loyaliteit uitdelen en claimen.


Stap 1

Met onze scanner app kan je loyaliteit uitdelen en claimen bij jouw klanten. Inloggen doe je met het account dat je ook gebruikt voor ons dashboard, en de app kan je via Google Play of de App Store installeren.

Spari scanner app begin scherm

Stap 2

Door de "scannen" knop in te drukken, kan de app via de camera een QR-code scannen. Jij hoeft in dat geval enkel de camera te richten op de QR-code van de klant (welke de klant toont vanuit de Wallet app) en de scanner zal de klant vervolgens automatisch voor jou herkennen.

Spari Scanner app die een qr-code scant

Stap 3

Nadat de scanner jouw klant heeft herkend, zal deze een overzicht tonen met alle loyaliteit opties die voor jouw bedrijf geconfigureerd zijn. Ook zie je hier wat de desbetreffende klant tot nu toe al bij jouw bedrijf heeft gespaard.

Spari Scanner resultaten na scannen van QR-code

Stap 4

Vervolgens kan jij voor die specifieke klant de nodige loyaliteit toepassen of claimen, door per gewenste loyaliteit optie op de nodige "Toevoegen" of "Claimen" knop te drukken.

Loyaliteit toekennen aan klant via Spari Scanner

Stap 5

Zodra je voor de desbetreffende klant alle nodige loyaliteit wijzigingen hebt ingevuld, kan je de loyaliteit definitief verwerken en zal de klant deze wijzigingen terug zien in zijn of haar Wallet app.

Loyaliteit verwerken zodat klant deze te zien krijgt

Optioneel: Stap 6

Naast dat je loyaliteit voor klanten via onze scanner app kan verwerken, is het ook mogelijk om jouw klanten op afstand te beheren via ons dashboard.

Loyaliteit toevoegen of claimen kan ook via onze scanner app

Uitleg voor bedrijven

Ga terug naar het bekijken van de algemene uitleg voor bedrijven.


Mocht er iets onduidelijk zijn aan deze uitleg, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via e-mail hello@spari.app of tijdens kantoortijden via onze livechat.