Hoe het werkt

Hoe het werkt

Consument

1. Download de gratis app voor iPhone of Android

De wallet app kan je eenvoudig downloaden via de App Store (voor iPhone) of via Google Play (voor Android). Zoek in de App Store of Google Play naar Spari, of klik op de links in deze beschrijving.


2. Laat de stempelcode scannen door het bedrijf

Nadat de app geopend is, druk dan de "Stempel Mij" knop aan om jouw persoonlijke stempel code te bekijken. Deze code kun je aan het bedrijf laten zien, waarna zij deze code moeten scannen.


3. Maak de spaarkaart vol en ontvang je beloning!

Zodra de code door jouw favoriete bedrijf is gescand dan krijg jij, wanneer internet aanwezig is op je toestel, direct een bericht dat het gelukt is. Wanneer jouw spaarkaart vol is, kun je op de zelfde manier jouw stempel code laten scannen om vervolgens de beloning in ontvangst te nemen.


4. Maak een Spari account aan en ontvang alle acties!

Zorg ervoor dat je jouw account tijdig registreert, door de persoon links boven in de app aan te drukken of hier te registreren, voordat jouw tijdelijke stempels verloren gaan! Naast het sparen van stempels blijf je ook meteen op de hoogte van lopende en komende acties bij jouw favoriete bedrijf. Op die manier ben jij met jouw stempelkaart altijd op de hoogte!


Voor bedrijven

1. Maak een bedrijfsaccount aan

Een bedrijfsaccount kan je hier eenvoudig aanmaken, na het aanmaken van een account krijg je voor jouw bedrijf toegang tot ons platform. Vul als eerste de nodige informatie over jouw bedrijf in, zodat wij een goede presentatie voor jou klanten kunnen neerzetten.


2. Richt de loyaliteit voor jouw bedrijf in

Via het platform waar je zojuist voor geregistreerd hebt, kan je eenvoudig stempelkaarten en strippenkaarten aanmaken. Deze zullen vervolgens samen met een klantenkaart (wordt toegekend door het sparen van punten) beschikbaar zijn voor jou en jouw medewerkers om te kunnen uitdelen aan klanten.


3. Download onze Spari Scanner app

De scanner app kan je eenvoudig downloaden via de App Store (voor iPhone) of via Google Play (voor Android). Binnen deze app kunnen jij en jouw medewerkers inloggen en de QR-Code van klanten met de wallet app scannen, om bij de klant vervolgens de juiste loyaliteit te kunnen toekennen.