Release webversie 2.01 NT

Vandaag, op de dag van de aarde, hebben wij bewust onze nieuwe web-versie gepubliceerd. Onze website, werkwijze en het zakelijke platform zijn onderworpen aan grote veranderingen. Wil je hier meer over weten, lees dan snel verder!

Wij werken met liefde aan een schone en efficiënte leef- en woonomgeving. Dat is onze bijdrage voor de toekomst. Ons product draagt hier sterk aan bij, want met onze stempelkaart hoeft er geen papier, inkt en fabrieksgassen meer verspild te worden. Daarom hebben wij bewust ervoor gekozen om deze nieuwe versie vandaag publiekelijk uit te brengen.

Gratis proefperiode van 3 maanden

Er is een hoop veranderd, zo hebben is de homepage voorzien van een nieuwe design en is de navigatie van onze website verbeterd. Maar met het bijdragen aan een schone milieu in gedachte, brengen wij ook vandaag met trots de gratis proefperiode van maar liefst 3 maanden! Dit is om de twijfelende ondernemer, die ons nieuwe en unieke product nog niet kent, te overtuigen van de kracht die Spari te bieden heeft. Daarbij hebben wij ervoor gekozen om deze 3 maanden beschikbaar te stellen, zodat jij als ondernemer ook echt de kans krijgt om ons product in jouw bedrijf te gebruiken en de reacties van jouw klanten mee te kunnen nemen in de overstap. Dat is onze investering in een schonere aarde.

Een verbeterde Spari Zakelijk

Naast onze website hebben wij het dashboard van Spari Zakelijk, de beheer omgeving voor de aangesloten ondernemers, ook een upgrade gegeven. Hier zijn wederom de navigatie en het design onder handen genomen. Je kan hier nu eenvoudig producten beheren, bestellingen plaatsen, afrekenen en bestelstatussen volgen.

Vernieuwde medewerkers werkwijze

Ook de werkwijze voor het aanmaken van medewerkers is volledig veranderd, vanaf nu heb jij namelijk de volledige controle over hoe jouw medewerker geïnformeerd wordt. Zo sturen geen automatische verificatie mail meer, maar jij kan nu geheel op eigen wijze de medewerker informeren over zijn account. Ook is daarbij het activatie proces voor de medewerker is volledig veranderd en eenvoudiger gemaakt.

Spari v2.01 NT

Deze nieuwe release zal stand houden onder de naam versie 2.01 NT, waarbij we ook kunnen spreken van versie NT. Wij hebben binnen deze versie een nieuwe denk- en werkwijze uitgebracht, waarbij de letters NT toepasselijk refereren naar "New Thinking". Ons ontwikkel team zit niet stil en is ondertussen al weer aan de slag gegaan met de volgende versie. Ook blijven de tips en nieuwe ideeën binnen komen om Spari te verbeteren. Daar zijn wij heel blij mee, want zo werken we samen keihard aan een betere toekomst. Blijf dus gerust de tips en verbeterpunten doorgeven, wij nemen alle feedback serieus voor de volgende updates!


Tot de volgende update!
- Het Spari-team

Kreita kun amo!
- Created with love!
Georgio Sterk
Founder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?