Geld besparen

Geschreven in Tips & Tricks
In het dagelijkse leven krijg je als consument regelmatig te maken met veel verschillende uitgaven. Hoe kan jij als consument op dagelijkse basis geld besparen waarmee je dan toch wel die leuke goodie kan kopen?

Het is al enige tijd bekend dat voornamelijk veel supermarkten met elkaar een strijd voeren om voor jou als consument de goedkoopste producten te kunnen bieden. Ook komt dit fenomeen bijvoorbeeld veel in de retail voor. Daarnaast stunten bedrijven ook door het inzetten van aanbiedingen en hebben ze vaak een spaarsysteem waarmee jij korting kan krijgen of producten goedkoper of zelfs gratis kan komen ophalen!

Stuntprijzen en andere acties

Van bedrijven die concurreren op de prijs, kan jij veel geld besparen, zij doen namelijk regelmatig stunten met hun prijzen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld jouw favoriete pizza bij de andere winkel in een actieweek goedkoper krijgen. Ook is het gebruikelijk dat bedrijven, zoals in de retail, de restanten van bijvoorbeeld hun zomercollectie in de herfst met korting aanbieden waardoor jij toch dat ene leuke t-shirtje kan kopen die daarvoor te duur was. Het loont voor jou als consument daarom zeker om zo nu en dan eens te kijken welke acties er lopen bij jouw favoriete winkel.

Probeer andere producten

Vaak houden mensen zich vast aan de producten waar ze van kinds af aan bekend mee zijn. Bedrijven stoppen veel geld in het bouwen van hun merk, waardoor hun prijs automatisch ook duurder wordt. Het kan in sommige gevallen dus ook lonen om een product van een ander merk te proberen, zo kan die huismerk melk net zo goed proeven als een populairdere merk! Durf zo nu en dan eens een ander merk die er net zo lekker uit ziet te proberen, het kan je op lange termijn een hoop geld besparen!

Sparen bij bedrijven

Veel bedrijven bieden al de mogelijkheid om bij diverse aankopen te kunnen sparen. Door te sparen zorg je ervoor dat, zodra je genoeg gespaard hebt, je producten met korting kan kopen of in sommige gevallen zelfs gratis producten kan krijgen! Dit is een ideale manier om zo op de lange termijn geld te besparen.


Wanneer je dagelijks kan besparen, houd je binnen no-time genoeg geld over om toch dat ene leuke product, bijvoorbeeld die leuke schoenen, zonder financiele zorgen te kunnen kopen!

Kreita kun amo!
- Created with love!
Georgio Sterk
Founder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?