E-mail notificaties

Geschreven in Product Updates

Wij communiceren voornamelijk met jou via e-mail, en daarom is het handig voor ons om te weten wat voor soort communicatie jij wel of niet van ons wilt ontvangen. Dit geef je voortaan zelf aan via de instellingen.

Onze communicatie naar jou als bedrijf loopt voornamelijk via e-mail. Wij hebben een aantal verschillende soorten type communicatie, zoals informatie over jouw accounts en product updates. Natuurlijk kan het zijn dat jij niet altijd alle soorten communicatie van ons wilt ontvangen. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt voor jou om aan te geven welke communicatie e-mails je wel en wat je niet van ons wilt ontvangen.

Hoe stel ik dit in?

Wanneer je ingelogd bent in jouw zakelijke dashboard, kan je naar jouw account instellingen gaan waar jij jouw voorkeuren kan instellen. Je vindt jouw account instellingen door rechtsboven door op jouw eigen naam / foto te klikken en vervolgens onder het kopje “Persoonlijk” te navigeren naar “Account”. Op die pagina zie je een onderdeel “E-mail notificaties”, waar je kan aan- en uitvinken welke e-mails je wel of niet wilt ontvangen.

Welke soorten mails zijn er?

Op moment van schrijven (18 augustus 2023) zijn het aantal mails die wij versturen nog beperkt tot “belangrijke account mails” en “product updates”. Omdat wij jou niet tot last willen zijn, streven wij ernaar zoveel mogelijk enkel relevante communicatie te versturen. Hieronder een korte uitleg wat onze gedachte achter de huidige mails die wij versturen is.

Belangrijke account mails

Wanneer je je aanmeldt op onze service, is het noodzakelijk dat wij zaken met betrekking tot jouw account naar jou kunnen communiceren. Zo sturen wij jou mails voor bijvoorbeeld: Wachtwoord vergeten, Facturatie, etc. Als je normaal gebruik van ons platform wilt kunnen maken, zonder enige issues of beperkingen, is het daarom ook afgeraden om je af te melden van deze type mails.

Product updates

Wij werken continu aan het verbeteren van ons product. Zo kan het zijn dat we features toevoegen waarmee je jouw business kan versterken. Om jou te helpen het beste uit ons product te halen voor jouw business, streven wij ernaar om maximaal 1x per maand via e-mail te communiceren wat er nieuw is of wat er aan belangrijke wijzigingen heeft plaats gevonden. Zo blijf jij altijd actueel en ben je snel op de hoogte van nieuwe potentiële kansen.

Kreita kun amo!
- Created with love!
Georgio Sterk
Founder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?