Beloningen weergeven

Geschreven in Product Updates

Punten wisselen klanten bij je in voor een leuke beloning, welke jij als bedrijf volledig via ons dashboard kan instellen. Vervolgens tonen wij deze aan jouw klanten in de Wallet app, zodat zij kunnen zien waarvoor ze kunnen sparen!

Klanten willen graag weten waarvoor ze sparen, daarom is het nodig voor jou als bedrijf om deze informatie met jouw klanten te delen. Dit kan je eenvoudig doen via door jouw beloningen in te stellen via het dashboard, waarna deze voor jouw klanten in de app zichtbaar zullen worden.

Hoe het werkt

Binnen ons platform kan je de beloningen configureren. Hier geef je de naam van de beloning op, het aantal punten dat de klanten ervoor moeten sparen en eventueel een foto van jouw product. Enkel de beloningen die op de status “Beschikbaar” staat, zullen wij voor jouw klanten tonen in de app.

Claim de punten

Zodra de klant een beloning wil claimen, kan jij op de gebruikelijke wijze de punten claimen en dien je zelf de beloning aan jouw klant te overhandigen. Het aantal punten dat je wilt claimen zal je dus nog wel gewoon zelf moeten aangeven en verwerken. Wanneer je meer dan 10 punten wilt claimen voor de beloning, kan je gebruik maken van de Punten multiplier functionaliteit, zodat je snel 10-tallen of 100-en punten kan claimen.

Limiet op aantal

Wanneer je gebruik maakt van onze gratis versie kan je tot 5 beloningen voor jouw bedrijf instellen. En als je de betaalde versie gebruikt kan je een onbeperkt aantal beloningen instellen.

Kreita kun amo!
- Created with love!
Georgio Sterk
Founder

Hey, jij!

We hebben een digitale loyaliteit app gemaakt waarmee bedrijven hun klanten punten en stempels kunnen laten sparen. Het is volledig gratis! Misschien iets voor jouw bedrijf of een kennis?