Spari

Wij streven ernaar de mens zo eenvoudig mogelijk met elkaar te verbinden en verbonden te houden. Onze naam Spari komt uit de kunsttaal Esperanto en staat vertaald naar onze taal voor Sparen. Esperanto is een politiek neutrale kunsttaal die in 1887 speciaal is ontworpen om mensen uit verschillende culturen met elkaar te laten communiceren. Deze taal wordt in meer dan 120 landen gesproken en is ondertussen een vrij populaire multiculturele taal binnen Europa. (bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Esperanto)

De roots

Momenteel maken mensen een spaarkaart vol om vervolgens een korting te krijgen op bijv. een favoriete product of een gratis beloning. Dit is de meest gebruikte methode om als bedrijf in verbinding te kunnen blijven met de klant. Ondanks dat het effectief is, is het voor de klant tegenwoordig ook lastig en een grote ergenis. Ze hebben een spaarkaart niet altijd bij zich, vergeten hem of raken de spaarkaart kwijt. Ook is het bijhouden en bewaren van veel verschillende spaarkaarten lastig. De spaarkaart zoals we hem nu kennen verliest zijn effect, het is namelijk onhandig en niet meer van deze tijd. Daarom hebben wij Spari ontwikkeld die dit zal gaan verbeteren.

Het product

Bijna iedereen loopt met een smartphone, de nieuwe generatie kan zelfs niet meer zonder! Spari zorgt ervoor dat de klant altijd alle spaarkaarten en stempels, maakt niet uit van welk bedrijf, met behulp van één simpele app op zak heeft! Het is niet alleen makkelijk en handig, maar werkt ook simpel en snel. Daarnaast denkt het ook nog eens aan het milieu, het zorgt namelijk voor een schone toekomst, voorkomt zwervende stempelkaarten en een drukkerij is niet meer nodig. Deze schone toekomst is met jouw hulp dichterbij dan het lijkt, wij hopen dus graag van jou te horen!

Ons kenmerk

Ieder uniek en apart product heeft zijn eigen identiteit, zo is onze identiteit met een kenmerk in de logo terug te vinden. Daar wij de ouderwetse stempelkaart werkwijze op een vernieuwende, verfrissende en uitbreidende wijze in de markt zetten mág ons kenmerk niet in onze logo uitblijven.

Zie jij het al? Als je wil spieken lees dan snel verder, want: what has been seen cannot be unseen! Nou vooruit, ik zal het geheim van onze logo verklappen, de S in onze logo is gebaseerd op de ouderwetse heuze Stempel! ;-)

sangi la sistemon!